קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

סופלה גבינה קרפ

סופלה גבינה קרפ
אם יש לך חמאה, בלינצ'ס מלא גבינה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הגבינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח ביאנקה גבינה בגריל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סופלה קרפ דובדבנים, מתאבנים קרפ סלמון וגבינת שמנת, ו עוגת קרפ עם פיסטוקים וציפוי גבינת שמנת קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את החמאה בתבנית אפייה 9x13 אינץ', ומכניסים לתנור עד מומס, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
מניחים את הבלינצ ' ס לתבנית האפייה בשכבה אחת על גבי החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מקציפים את חלבוני הביצה בקערה עד שהם יוצרים פסגות רכות, כ -5 דקות, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לטאטא יחד את החלמונים, שמנת חמוצה, סוכר, תמצית וניל, ומלח בקערה גדולה עד חלקה. השתמש מרית גומי או מקציף חוט לקפל 1/3 של חלבונים ביצה מוקצף לתוך תערובת שמנת חמוצה. בעדינות להפעיל את המרית דרך מרכז הקערה, ואז סביב הצדדים של הקערה, חוזר עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את חלבוני הביצה הקצפת הנותרים, מתקפלים רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
7
יוצקים את התערובת על הבלינצ ' ס בתבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
אופים בתנור שחומם מראש עד הביצים נקבעות ונפוחות והחלק העליון הוא חום זהוב, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד