זקוק לארוחה צמחונית לקטו אובו ? סופלה גבינת ברוקולי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 361 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -32 גרם שומן . מתאים ל-10 מנות. תמורת 58 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל, בצל, פירורי לחם וגבינת צ'דר. זהו מתכון לא יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון ספונקולרי של 40% , המנה הזו מוצקה. סופלה גבינת עיזים טרייה של Chavrie , סופלה שוקולד וסופלה מרמלדת וויסקי סביליה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
הפרידו את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
מניחים לחלמונים ולחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר עד 30 דקות. משמנים 2-1/2-Qt. צלחת סופלה ואבק עם פירורי לחם; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3
בסיר ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה ברוקולי ובצל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות