סופלה כתום
סופלה תפוזים הוא צמחוני ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קליפת תפוז, תמצית תפוזים, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סופלה תפוזים חם, סופלה קקאו מריר-מתוק עם קרם פריחת תפוזים, ו סופלה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 2 (6-אונקיה) מנות סופלה או כוסות פודינג עם ספריי בישול.
מפזרים מנות באופן שווה עם 1 כף סוכר, בזהירות רועד כדי המעיל התחתון הצדדים של כל צלחת; להפריש.
שלב 1 כף סוכר, חלב וקמח בסיר שאינו אלומיניום, ערבוב עם מקצף תיל עד מעורבב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע.
מקציפים חלמון ביצה עד עבה וחיוור. בהדרגה מערבבים על רבע מהתערובת החמה לתוך חלמון; מוסיפים לתערובת החמה הנותרת, ערבוב מתמיד. מערבבים בתמצית כתומה וקליפה כתומה; להפריש.
הכה ביצה לבן, 1/2 כפית אבקת סוכר, וקרם של טרטר בקערה במהירות גבוהה של מערבל חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים תערובת ביצה לבן לתערובת כתומה. כפית לתוך מנות מוכנות.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד נפוח. מנפים הנותרים 1 כפית אבקת סוכר על סופלה.
מקשטים עם גרידה כתומה, אם תרצה.