סופלה ליים
סופלה לימון דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת סוכר, פודינג וניל, סיד לחתוך דק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סופלה ליים, סופלה ליים, ו סופלה ליים עם פקאן Streusel.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. ספריי 4 (6-אונקיה) ramekins עם תרסיס בישול בטעם חמאה. מעיל קל בתוך ramekins עם סוכר; להפריש.
בקערה קטנה, מערבבים יחד קרם סיד ופודינג וניל. תניח בצד.
מניחים חלבונים בקערה בינונית. השתמש במערבל חשמלי להכות חלבונים ביצה נוקשה, אבל לא יבש, פסגות.
מערבבים 1/4 של חלבונים ביצה לתוך קערה עם תערובת סיד. תערובת כפית על קערה עם חלבונים ביצה בעדינות לקפל יחד עד רק בשילוב.
מניחים על גיליון אפייה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות או עד עלה וזהוב חום.
מגישים מיד עם אבק של אבקת סוכר וחצי פרוסת לימון מסוכר.