קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

סופלה ליים

סופלה ליים
סופלה לימון דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת סוכר, פודינג וניל, סיד לחתוך דק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סופלה ליים, סופלה ליים, ו סופלה ליים עם פקאן Streusel.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. ספריי 4 (6-אונקיה) ramekins עם תרסיס בישול בטעם חמאה. מעיל קל בתוך ramekins עם סוכר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברנדירוטב ברנדי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד קרם סיד ופודינג וניל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים חלבונים בקערה בינונית. השתמש במערבל חשמלי להכות חלבונים ביצה נוקשה, אבל לא יבש, פסגות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים 1/4 של חלבונים ביצה לתוך קערה עם תערובת סיד. תערובת כפית על קערה עם חלבונים ביצה בעדינות לקפל יחד עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
לחלק בין ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מניחים על גיליון אפייה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות או עד עלה וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגישים מיד עם אבק של אבקת סוכר וחצי פרוסת לימון מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
פרוסת לייםפרוסת ליים

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Calvet Cremant דה בורדו ברוט. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Calvet Cremant de בורדו ברוט
Calvet Cremant de בורדו ברוט
גוף צהוב זהוב יפה עם בועות קנס מאוד מתמיד.אף אקספרסיבי של פירות צהובים ובריוש. חיך טרי ומאוזן.