סופלה לפת
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם לפת, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ירוק לפת, פחזנית לפת, ו פחזנית לפת (מתכונים דומים).
הוראות
מקום לפת, 1/2 כפית מלח וסוכר בסיר; לכסות עם מים. מכסים ומבשלים עד לפת במכרז, על 15-20 דקות; לנקז היטב מחית (לא מוסיפים חלב או חמאה). תניח בצד.
בסיר אחר, להמיס חמאה; מערבבים בקמח ומלח שנותר עד חלקה.
מוסיפים חלב; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. מקציפים חלמונים בקערה קטנה; מערבבים בהדרגה בתערובת חלב חם 1/2 כוס. להחזיר את כל פאן; לבשל ומערבבים במשך 1 דקה. מערבבים לפת; להסיר מהחום. הכה את החלבונים עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך הבלילה. כפית לתוך 11-in משומן. אקס-7-אין. צלחת אפיית זכוכית.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 30 דקות או עד חום זהוב.