קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי

סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי
סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, סוכר, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי, סופלה פודינג לחם עם רוטב ויסקי, ו פודינג לחם עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הסופל: מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה וסוכר צלחת סופל 8 כוסות, הקשה על עודף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
3
בקערה בינונית, לטאטא את חלמונים ביצה עם כוס הסוכר, וניל, קינמון, אגוז מוסקט עד עבה, שמנת וצבע לימון.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קינמוןקינמון
ונילוניל
מוסקטמוסקט
לימוןלימון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
להקציף בחלב.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מניחים את הלחם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים את תערובת החלב על הלחם. מניחים בצד במשך 45 דקות, כך הלחם סופג את תערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
חלבחלב
7
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות נמוכה, לנצח את החלבונים ביצה עד שהם קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
8
מוסיפים את המלח ומגבירים את המהירות למדיום. כשהלבנים מתחילים ליצור פסגות נוקשות, מוסיפים בהדרגה את כוס הסוכר הנותרת, מגבירים את המהירות לגבוהה. לנצח עד הלבנים הם נוקשה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מלחמלח
9
מערבבים את הצימוקים ואת הפקאן לתוך הלחם הספוג. מקפלים בmeringue, לוודא שלא overmix.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
פקאניםפקאנים
לחםלחם
10
מעבירים את התערובת לתוך עובש מוכן ואופים במשך 35 עד 40 דקות עד נפוח וזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הכן את הרוטב: בדוד כפול, לחמם את השמנת מעל מים רותחים. בקערה בינונית, לטאטא את חלמוני הביצה עם הסוכר עד בצבע לימון. בהדרגה להקציף את השמנת מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
לימוןלימון
רוטברוטב
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
קערהקערה
12
להחזיר את התערובת לדוד הכפול ולבשל על מים רותחים, ערבוב כל הזמן עד עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף עץ. לאט להוסיף את הוויסקי.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
כף עץכף עץ
13
יוצקים את הרוטב לסירת תחתית מחוממת ומגישים עם הסופל.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
14
מאמר var
15
Type_27_data = {};
16
מאמר
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הברון דה שארטר בורדו עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Baron des Chartrons בורדו
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.