קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

סופלה פרומאז' בלאן

סופלה פרומאז' בלאן
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 336 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לכם סוכר, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פרומג'בלאן גלידה, Fromage בלאנק דבש, ו פרומג'עוגת גבינה לבנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
באופן חופשי חמאה 2 ליטר רדוד (2 ליטר) תבנית אפייה, עם צדדים כי הם לפחות 2 1/2 אינץ '(8 ס " מ) גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מפזרים כמה כפות של סוכר בפנים, להטות את המנה כדי מעיל התחתון ואת הצדדים, ואז להטות את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מחממים התנור ל 191° (190°C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
באמצעות מרית גומי או מיקסר חשמלי עם מצורף ההנעה, מועכים את החמאה הרכה מאוד עם גרידת לימון ו קורנפלור עד חלקה לחלוטין. מקציפים בחלמון הביצה עד חלקה, ואז לטאטא בלאן fromage.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
עם מיקסר חשמלי או ביד, לטאטא את החלבונים ביצה עם מלח בקערה נקייה ויבשה (לא פלסטיק) עד קצף. הגבירו את המהירות והכו עד שהלבנים יתחילו לחבוט ולשמור על צורתם. בזמן ההצלפה, להוסיף בהדרגה 10 כפות של הסוכר, 1 כף בכל פעם. לאחר שהוספת את כל הסוכר, הכה עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מקפלים שליש של החלבונים ביצה מוכה לתוך תערובת blanc גבינה, ולאחר מכן לקפל את החלבונים הנותרים רק עד משולב. זה בסדר שיש כמה חתיכות זעירות של לבן; זה עדיף על פילינג הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
7
לגרד את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה, בעדינות להחליק את החלק העליון, ומפזרים את הנותרים 1 1/2 כפות של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
אופים על מתלה באמצע (או מעט גבוה יותר, אם אפשר) במשך 30 דקות, עד העליון הוא השחמה ואת הסופלה הוא רק להגדיר אבל עדיין מאוד jiggly במרכז אם אתה דוחף אותו. בהתאם לתנור שלך, זה עלול לקחת קצת פחות או יותר זמן. במקום ללכת על ידי פעמים אפייה קפדניות, לגעת במרכז כדי לדעת מתי זה נעשה. אם אתה אוהב את קרם הסופלה שלך באמצע, המרכז צריך להרגיש רך למדי, כמו פודינג נוזלי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אם אתה אוהב את זה יותר מוצק, אתה יכול לאפות אותו עד קיסם מוכנס למרכז יוצא די נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
טעם
11
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
12
מ "החיים המתוקים בפריז" מאת דוד ליבוביץ. Copyright (c) 2009 by David Lebovitz. Published by Broadway Books.דוד לבוביץ חי בסן פרנסיסקו במשך עשרים שנה לפני שעבר לפריז. הוא אפה בכמה מסעדות בולטות לפני שהתחיל את הקריירה שלו ככותב ספרי בישול וכותב אוכל. הוא מחברם של ארבעה ספרים מוערכים על קינוחים, וכתב עבור מגזיני מזון גדולים רבים, שיתוף מתכונים נבדק היטב שלו נכתב עם soupçon של הומור. הבלוג הפופולרי, עטור הפרסים שלו, www.davidlebovitz.com, מבדר את הקוראים מכל רחבי העולם עם מתכונים מתוקים ומלוחים כפי שהוא מנסה לפענח את המורכבות של החיים בפריז.

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Les Hauts de Lagarde בורדו בלאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
# 13 של יינות Enthusiast Top 100 של 2014חלוק צהוב חיוור עם השתקפויות ירוקות.ארומה: הדומיננטיות של סוביניון בלאן חושפת טעמים עזים של פרחים לבנים, הדרים ופירות לבנים. בעוד בפה Semillon מביא עגלגלות, נפח ועושר עםהערות נעימות של פירות הדר. חיוניות טובה מובילה לסיום נהדר.