סופלה פרומאז' בלאן
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 336 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לכם סוכר, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פרומג'בלאן גלידה, Fromage בלאנק דבש, ו פרומג'עוגת גבינה לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
באופן חופשי חמאה 2 ליטר רדוד (2 ליטר) תבנית אפייה, עם צדדים כי הם לפחות 2 1/2 אינץ '(8 ס " מ) גבוה.
מפזרים כמה כפות של סוכר בפנים, להטות את המנה כדי מעיל התחתון ואת הצדדים, ואז להטות את כל עודף.
מחממים התנור ל 191° (190°C).
באמצעות מרית גומי או מיקסר חשמלי עם מצורף ההנעה, מועכים את החמאה הרכה מאוד עם גרידת לימון ו קורנפלור עד חלקה לחלוטין. מקציפים בחלמון הביצה עד חלקה, ואז לטאטא בלאן fromage.
עם מיקסר חשמלי או ביד, לטאטא את החלבונים ביצה עם מלח בקערה נקייה ויבשה (לא פלסטיק) עד קצף. הגבירו את המהירות והכו עד שהלבנים יתחילו לחבוט ולשמור על צורתם. בזמן ההצלפה, להוסיף בהדרגה 10 כפות של הסוכר, 1 כף בכל פעם. לאחר שהוספת את כל הסוכר, הכה עד נוקשה.
מקפלים שליש של החלבונים ביצה מוכה לתוך תערובת blanc גבינה, ולאחר מכן לקפל את החלבונים הנותרים רק עד משולב. זה בסדר שיש כמה חתיכות זעירות של לבן; זה עדיף על פילינג הבלילה.
לגרד את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה, בעדינות להחליק את החלק העליון, ומפזרים את הנותרים 1 1/2 כפות של סוכר.
אופים על מתלה באמצע (או מעט גבוה יותר, אם אפשר) במשך 30 דקות, עד העליון הוא השחמה ואת הסופלה הוא רק להגדיר אבל עדיין מאוד jiggly במרכז אם אתה דוחף אותו. בהתאם לתנור שלך, זה עלול לקחת קצת פחות או יותר זמן. במקום ללכת על ידי פעמים אפייה קפדניות, לגעת במרכז כדי לדעת מתי זה נעשה. אם אתה אוהב את קרם הסופלה שלך באמצע, המרכז צריך להרגיש רך למדי, כמו פודינג נוזלי.
אם אתה אוהב את זה יותר מוצק, אתה יכול לאפות אותו עד קיסם מוכנס למרכז יוצא די נקי.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מ "החיים המתוקים בפריז" מאת דוד ליבוביץ. Copyright (c) 2009 by David Lebovitz. Published by Broadway Books.דוד לבוביץ חי בסן פרנסיסקו במשך עשרים שנה לפני שעבר לפריז. הוא אפה בכמה מסעדות בולטות לפני שהתחיל את הקריירה שלו ככותב ספרי בישול וכותב אוכל. הוא מחברם של ארבעה ספרים מוערכים על קינוחים, וכתב עבור מגזיני מזון גדולים רבים, שיתוף מתכונים נבדק היטב שלו נכתב עם soupçon של הומור. הבלוג הפופולרי, עטור הפרסים שלו, www.davidlebovitz.com, מבדר את הקוראים מכל רחבי העולם עם מתכונים מתוקים ומלוחים כפי שהוא מנסה לפענח את המורכבות של החיים בפריז.