סופלה פרמזן Herbed
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סופלה פרמזן Herbed. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 138 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, עמילן תפוחי אדמה, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סופלה תפוחי אדמה אפוי, סופלה ריקוטה הרד, ו סופלה תפוחי אדמה הרבד.
הוראות
מעיל צלחת סופלה 1 1/2 ליטר עם ספריי בישול; מפזרים 1/3 כוס פירורי לחם יבשים.
שלב עמילן תפוחי אדמה, מלח, פלפל, ואגוז מוסקט בסיר בינוני, ובהדרגה להוסיף 1 כוס חלב, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מקצף. לבשל 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן (תערובת תהיה עבה).
הסר מהחום; מערבבים בגבינה, קורנית ופטרוזיליה. תערובת כפית לתוך קערה גדולה, ולתת לעמוד 1 דקה.
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהחלבונים לתוך תערובת הגבינה; מקפלים בעדינות בחלבון הביצה הנותר. בעדינות כפית תערובת לתוך צלחת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד נפוח וזהב.