קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות11
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שיבולת שועל אירי

לחם שיבולת שועל אירי
מתכון לחם שיבולת שועל אירי יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בסביבה 45 דקות. מתאים ל-14 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 319 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לכם מים, מלח, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם סודה שיבולת שועל אגוז אירי, תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, ו וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי.

הוראות

1
שלב את החומרים הראשונים 5 בקערה של מערבל סטנד-אפ, ולתת לעמוד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
ממיסים סוכר מגורען ושמרים במים חמים; לתת לעמוד 5 דקות או עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
3
הוסף לתערובת שיבולת שועל. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין. בהדרגה להוסיף 2 3/4 כוסות קמח כל המטרה ו 3 כוסות קמח מחיטה מלאה לתערובת שיבולת שועל. הכה במהירות בינונית עד מעורבב היטב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח כל המטרה הנותרים, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. תתחלקו לשניים. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך מלבן 14 x 8 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מגלגלים כל מלבן בחוזקה, מתחילים עם קצה קצר, לוחצים בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צובטים תפר ומסתיים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מניחים כל כיכר, צדי התפר למטה, במחבת כיכר 9 אינץ מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
7
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
לחשוף בצק, ולהבריש ביצה באופן שווה על כיכרות לחם.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד כיכרות הם השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר מן המחבת, מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות