סופלה קלוי-שום
סופלה קלוי-שום עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לך אגוז מוסקט, gruyère, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו סופלה שום וגבינה צלוי, סופלה סקווש חורף עם שום קלוי, ו סופלה בטטה עם רוזמרין ושום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע.
לקצץ 1/4 אינץ ' מן צמרות של ראשי שום שלמים, ואז לשים ראשים על גיליון גדול של רדיד טפטוף כל אחד עם 1 כפית שמן. לעטוף ראשים יחד בנייר כסף וצלוי עד רך מאוד, 50 דקות עד 1 שעה. קר לחמם, ואז לסחוט שום מעורות.
בינתיים, להביא חלב, שיני שום מנופצות, בצל, זרעי טימין, עלה דפנה, ציפורן, ו pepperorns רק לרתיחה בסיר בינוני, ולאחר מכן להסיר מן החום ואת הכיסוי.
חמאה 12 אינץ סגלגל (2 ליטר) צלחת גראטן עם 1 כף חמאה, ואז מפזרים למטה בצד עם פירורי לחם וצינה עד מוכן לשימוש.
להמיס 6 כפות הנותרים חמאה בסיר בינוני כבד לטאטא בקמח. לבשל roux על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן, 5 דקות.
זן תערובת חלב דרך מסננת בסדר, ולאחר מכן להוסיף roux, לטאטא עד חלקה. מביאים לרתיחה, מקציפים, ואז מבשלים בשמל, מקציפים, 3 דקות.
הסר מן החום להקציף במרץ חלמונים 1 בכל פעם.
לטאטא שום קלוי, פרמזן, אגוז מוסקט, 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולהעביר לקערה.
היכו חלבוני ביצה עם קמצוץ של מלח באמצעות מיקסר חשמלי עד שהם פשוט מחזיקים פסגות נוקשות, ולאחר מכן מערבבים שליש חלבוני ביצה לתוך תערובת חלמון. מקפלים בגרוייר, ואז נשארים לבנים.
העברת תערובת לצלחת gratin, החלקה למעלה, ומפזרים עלי טימין.
אופים סופלה עד סט ושחמה על גבי, 20 עד 25 דקות.