קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

סופלה שוקולד

סופלה שוקולד
סופלה שוקולד נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלבונים, קקאו, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פודינג אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פודינג קסם שוקולד-אובססיה שנייה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד, עוגות סופלה שוקולד מריר עם אספרסו-רוטב שוקולד, ו סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 375 F. השתמש 1 כף של החמאה כדי גריז אחד 16 אונקיה או שני 8 אונקיות ramekins. מעיל ramekins עם הקקאו, הקשה את excess.In קערה גדולה, מעל מחבת מים רותחים, ממיסים את השוקולד ואת החמאה הנותרת. מערבבים מדי פעם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום ולהוסיף את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
3
להקציף את החלמונים אחד בכל פעם עד חלקה. הגדר aside.In קערה נקייה, להכות את החלבונים ביצה עם סוכר, מלח, קרם של טרטר עד פסגות נוקשה (אבל לא יבש) טופס. בעדינות לקפל את תערובת ביצה לבן לתוך השוקולד. כף לתוך ramekins. (המתכון יכול להתבצע עד לנקודה זו עד 1 יום קדימה. מכסים בניילון נצמד ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
אופים עד נפוח ולהגדיר, 40 דקות עבור סופל 16 אונקיה, 20 דקות עבור שני קטנים יותר. (אם אפוי ישירות מהמקרר, להוסיף 5 עד 10 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מגישים מיד עם רוטב פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה