קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

סופלה שוקולד

סופלה שוקולד
סופלה שוקולד נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלבונים, קקאו, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פודינג אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פודינג קסם שוקולד-אובססיה שנייה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד, עוגות סופלה שוקולד מריר עם אספרסו-רוטב שוקולד, ו סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 375 F. השתמש 1 כף של החמאה כדי גריז אחד 16 אונקיה או שני 8 אונקיות ramekins. מעיל ramekins עם הקקאו, הקשה את excess.In קערה גדולה, מעל מחבת מים רותחים, ממיסים את השוקולד ואת החמאה הנותרת. מערבבים מדי פעם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום ולהוסיף את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
3
להקציף את החלמונים אחד בכל פעם עד חלקה. הגדר aside.In קערה נקייה, להכות את החלבונים ביצה עם סוכר, מלח, קרם של טרטר עד פסגות נוקשה (אבל לא יבש) טופס. בעדינות לקפל את תערובת ביצה לבן לתוך השוקולד. כף לתוך ramekins. (המתכון יכול להתבצע עד לנקודה זו עד 1 יום קדימה. מכסים בניילון נצמד ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
אופים עד נפוח ולהגדיר, 40 דקות עבור סופל 16 אונקיה, 20 דקות עבור שני קטנים יותר. (אם אפוי ישירות מהמקרר, להוסיף 5 עד 10 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מגישים מיד עם רוטב פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו