קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה שוקולד אישי

סופלה שוקולד אישי
סופלה שוקולד אישי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו טרטר, ביצה לבנה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סופלה שוקולד אישי, סופלה שוקולד אישי, ו סופלה אספרסו שוקולד אישי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מעיל 2 (8-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול, ומפזרים 2 כפיות סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מניחים את ramekins על תבנית אפייה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
שלב מים הבא 5 מרכיבים (מים דרך חלמון ביצה) בחלק העליון של דוד כפול. מבשלים מעל מים רותחים עד סמיך (כ 10 דקות), תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
5
הסר מהחום; להוסיף וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
6
הכה ביצה לבן קרם של טרטר במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1 כף סוכר מגורען, להכות עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל רבע תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שוקולד; לקפל בעדינות בתערובת הביצה הנותרים. כף באופן שווה לתוך ramekins מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קרם טרטרקרם טרטר
שוקולדשוקולד
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
בלנדרבלנדר
7
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד נפוחות ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מפזרים כל סופל עם 1 כפית אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
9
מגישים באופן מיידי.