סופלה שוקולד אישי
סופלה שוקולד אישי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו טרטר, ביצה לבנה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סופלה שוקולד אישי, סופלה שוקולד אישי, ו סופלה אספרסו שוקולד אישי (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 2 (8-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול, ומפזרים 2 כפיות סוכר מגורען.
מניחים את ramekins על תבנית אפייה; להפריש.
שלב מים הבא 5 מרכיבים (מים דרך חלמון ביצה) בחלק העליון של דוד כפול. מבשלים מעל מים רותחים עד סמיך (כ 10 דקות), תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הכה ביצה לבן קרם של טרטר במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1 כף סוכר מגורען, להכות עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל רבע תערובת ביצה לבן לתוך תערובת שוקולד; לקפל בעדינות בתערובת הביצה הנותרים. כף באופן שווה לתוך ramekins מוכן.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד נפוחות ולהגדיר.
מפזרים כל סופל עם 1 כפית אבקת סוכר.