קושיקשה
מוכן ב44 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

סופלה שוקולד פטל

סופלה שוקולד פטל
סופלה פטל שוקולד נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 709 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שוקולד, קרם של טרטר, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו סופלה שוקולד-פטל, עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד, ו סופלה פטל פחמימות נמוכה W / מרכז שוקולד מותך (מתכונים דומים).

הוראות

1
להתאים את מנות סופלה הפרט עם 6 אינץ 'רחב להקות כפולות של נייר, מוברש עם שמן צמחי ללא טעם, כדי ליצור צווארונים המשתרעים 3 אינץ' מעל השפה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
בקערה חסינת חום גדולה מעל מים רותחים בקושי, להמיס את שני השוקולדים, ערבוב מדי פעם, עד חלקה. בקערה עם המיקסר לנצח את החלמונים עד שהם עבים וחיוורים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בסיר קטן, לשלב את מיץ פטל עם 1 1/2 כפות סוכר. להביא תערובת פטל לרתיחה, להוסיף אותו חלמונים ביצה בזרם, להכות כל הזמן, להכות את התערובת במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיף את תערובת החלמון לתערובת השוקולד בזרם, פועם כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
5
בקערה גדולה עם המיקסר לנצח את החלבונים ביצה עד מוקצף, להוסיף את הקרם של טרטר, ולהכות את הלבנים עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את הסוכר שנותר, קצת בכל פעם, ומכים את הלבנים עד שהם מחזיקים פסגות מבריקות נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
בקערה צוננת עם המיקסר לנצח את הקרם עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מערבבים 1/4 של הלבנים לתוך תערובת השוקולד, לקפל את הלבנים הנותרים, ורק לפני שהם משולבים לחלוטין, לקפל את הקצפת בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
כפית את התערובת לתוך צלחת סופלה מוכן, להחליק את החלק העליון, לצנן את הקינוח, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, לפחות 3 שעות, או עד שנקבע. רק לפני ההגשה, להסיר את הצווארון בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
(הסופלה עשוי להיות מוכן 1 יום מראש ונשמר מכוסה ומקורר עם קולר לסכל במקום).
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
Africa. Kgm
מרכיבים שתצטרך
SauternesSauternes
2
* אזהרת ביצה גולמית
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מטבחי רשת מזון מציעים זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בשל הסיכון הקל של סלמונלה או מחלות אחרות שמקורן במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים לך להשתמש רק טרי, בקירור כראוי, נקי, כיתה א או aa ביצים עם פגזים שלמים, ולהימנע ממגע בין החלמונים או לבנים ואת הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. קרם Calvet דה בורדו ברוט עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Calvet Cremant de בורדו ברוט
Calvet Cremant de בורדו ברוט
גוף צהוב זהוב יפה עם בועות קנס מאוד מתמיד.אף אקספרסיבי של פירות צהובים ובריוש. חיך טרי ומאוזן.