סופלה שוקולד פטל
סופלה פטל שוקולד נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 709 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שוקולד, קרם של טרטר, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו סופלה שוקולד-פטל, עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד, ו סופלה פטל פחמימות נמוכה W / מרכז שוקולד מותך (מתכונים דומים).
הוראות
להתאים את מנות סופלה הפרט עם 6 אינץ 'רחב להקות כפולות של נייר, מוברש עם שמן צמחי ללא טעם, כדי ליצור צווארונים המשתרעים 3 אינץ' מעל השפה.
בקערה חסינת חום גדולה מעל מים רותחים בקושי, להמיס את שני השוקולדים, ערבוב מדי פעם, עד חלקה. בקערה עם המיקסר לנצח את החלמונים עד שהם עבים וחיוורים.
בסיר קטן, לשלב את מיץ פטל עם 1 1/2 כפות סוכר. להביא תערובת פטל לרתיחה, להוסיף אותו חלמונים ביצה בזרם, להכות כל הזמן, להכות את התערובת במשך 1 דקה.
מוסיף את תערובת החלמון לתערובת השוקולד בזרם, פועם כל הזמן.
בקערה גדולה עם המיקסר לנצח את החלבונים ביצה עד מוקצף, להוסיף את הקרם של טרטר, ולהכות את הלבנים עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מוסיפים את הסוכר שנותר, קצת בכל פעם, ומכים את הלבנים עד שהם מחזיקים פסגות מבריקות נוקשה.
בקערה צוננת עם המיקסר לנצח את הקרם עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מערבבים 1/4 של הלבנים לתוך תערובת השוקולד, לקפל את הלבנים הנותרים, ורק לפני שהם משולבים לחלוטין, לקפל את הקצפת בעדינות אבל ביסודיות.
כפית את התערובת לתוך צלחת סופלה מוכן, להחליק את החלק העליון, לצנן את הקינוח, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, לפחות 3 שעות, או עד שנקבע. רק לפני ההגשה, להסיר את הצווארון בזהירות.
(הסופלה עשוי להיות מוכן 1 יום מראש ונשמר מכוסה ומקורר עם קולר לסכל במקום).
מטבחי רשת מזון מציעים זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בשל הסיכון הקל של סלמונלה או מחלות אחרות שמקורן במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים לך להשתמש רק טרי, בקירור כראוי, נקי, כיתה א או aa ביצים עם פגזים שלמים, ולהימנע ממגע בין החלמונים או לבנים ואת הקליפה.