סופלה תירס טרי עם בייקון וקומטה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, טימין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. מתכונים דומים: Soufflé au Comté, סופלה תירס ובייקון דרומי, ו חביתת בייקון עם גבינת רוזן ופטרוזיליה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בנדיבות חמאה 1 1/2 ליטר סופל צלחת ומעייל אותו עם פרמזן. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים מלח ותירס ומרתיחים על חום גבוה רק עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס
מלח
4
בינתיים, במחבת קטנה, לבשל את הבייקון על חום גבוה במשך 1 דקה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני ומבשלים עד השחמה, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
באמצעות מלקחיים, להעביר את התירס לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
תירס
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
6
מסננים את המים ומחזירים את הסיר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
כיריים
7
חותכים את הגרעינים תירס מן הקורים; אתה צריך 2 1/2 כוסות. שים 2 כוסות של הגרעינים בסיר ולהוסיף את החלב. מבשלים מעל חום מתון עד החלב מופחת בשליש, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מעבירים את התירס והחלב לבלנדר ומחית עד חלקה מאוד. לגרד את מחית לתוך קערה גדולה ומערבבים את הבייקון ואת 1/2 כוס הנותרים של גרעיני תירס. מתבלים קלות במלח ופלפל ומערבבים בחלמונים, קומט וקורנית. מכסים בניילון נצמד ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תירס
חלמון ביצה
בייקון
טימין
חלב
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
בלנדר
קערה
9
בקערת נירוסטה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות המשרד. מערבבים שליש מהלבנים לתוך בסיס התירס כדי להבהיר אותו, ואז לקפל בעדינות את הלבנים הנותרים עד רק מעורבב. לגרד את התערובת לתוך צלחת סופלה מוכן ואופים במשך 45 דקות, או עד השחמה יפה מעט jiggly במרכז.