סורבה אבטיח
סורבה אבטיח עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו סוכר, אבטיח, מיץ מ 1 לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: סורבה אבטיח, סורבה אבטיח, ו סורבה אבטיח.
הוראות
עבודה בקבוצות במידת הצורך, לשלב אבטיח וסוכר בקערת עבודה של מעבד מזון ולעבד עד חלקה, על 1 דקה.
יוצקים פירה דרך מסננת לתוך מיכל אטום, אתה צריך 1 ליטר של פירה מתוח. מערבבים ומיץ לימון לפי הטעם, 1 כפית בכל פעם (ראה הערה לעיל). מערבבים באלכוהול, ואז מלח לפי הטעם, רק מספיק כדי להביא את הטעם הטבעי של האבטיח, ולהעביר למקרר להתקרר עד קר מאוד, 2 עד 3 שעות.
נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. אופציונלי: ברגע האחרון של נטישה, להוסיף שפיץ קקאו.
העברה במיכל אטום וצינה במשך 2 עד 3 שעות במקפיא עד המשרד.
תן לשבת על הדלפק 10 דקות לפני ההגשה כדי לרכך.