סורבה אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סורבה אוכמניות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 878 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 499 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אוכמניות וענפי מנטה, מיץ לימון, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב, ולטו אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אוכמניות-ג'ינג'ר סורבה, סורבה אוכמניות כבוש, ו רוטב אוכמניות לסורבה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים את האוכמניות, סוכר, דבש, גרידת לימון, מיץ לימון, ומלח בקערה גדולה. מערבבים כדי מעיל אוכמניות עם הסוכר. מחית עם מחית תפוחי אדמה.
שים את האוכמניות הפירה לתוך בלנדר להתמזג במשך כמה דקות עד חלקה.
מניחים מסננת על קערה גדולה ועובד בקבוצות, לחץ על התערובת דרך המסננת, באמצעות מרית גומי. זה יתפוס את חתיכות קשות וגדולות יותר של קליפת לימון אוכמניות.
צנן את התערובת לפחות שעה במקרר. לאחר מכן לעבד בעקבות ההוראות של מכונת הגלידה שלך.
לאכול מיד (סורבה עדיין יהיה קצת רך) או להקפיא לפחות כמה שעות כדי לעזור המשרד לפני האכילה. לאכול זמן קצר לאחר ביצוע אם כי, כמו סורבה יקבל בהדרגה קשה יותר ככל שהוא נשאר במקפיא.
מגישים עם כמה אוכמניות טריות ו sprig של מנטה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג את סורבה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "