סורבה בזיליקום דובדבנים-אשכולית
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 101 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לכם מים, דובדבנים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סורבה בזיליקום דובדבנים, סורבה אשכוליות, ו סורבה אשכוליות שטוחות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מערבבים בזיליקום; להסיר מן החום. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מניחים דובדבנים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מוסיפים תערובת סוכר, מיץ אשכוליות ומיץ ליים; תהליך עד מעורבב היטב. מסננים תערובת דובדבן דרך מסננת בסדר מעל קערה; להשליך מוצקים.
יוצקים תערובת דובדבנים לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית סורבה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.