קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

סורגי שומשום

סורגי שומשום
אם יש לך שומשום, מלח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 17%. נסו חטיפי בוטנים בשומשום, ברי קשיו שומשום מ סופרה מאפייה, ו חמאת בוטנים בשומשום ארוחת בוקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל 9x9 מחבת מרובעת אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מערבבים זרעי שומשום לתוך חמאה מומסת, ומניחים בצד להתקרר. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה בינונית, מערבבים את הביצים, הסוכר והוניל לתוך תערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
זרעי שומשוםזרעי שומשום
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים עד מעורבב היטב.
4
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש. מגניב לחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור