סורגי שומשום
אם יש לך שומשום, מלח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 17%. נסו חטיפי בוטנים בשומשום, ברי קשיו שומשום מ סופרה מאפייה, ו חמאת בוטנים בשומשום ארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל 9x9 מחבת מרובעת אינץ'.
מערבבים זרעי שומשום לתוך חמאה מומסת, ומניחים בצד להתקרר. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה בינונית, מערבבים את הביצים, הסוכר והוניל לתוך תערובת החמאה.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים עד מעורבב היטב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, להפיץ באופן שווה.
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש. מגניב לחתוך לריבועים.