סושי ירקות
סושי ירקות נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את לב החסה, בצל, ג'ינג'ר כבוש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היפני. נסו קערת סושי ירקות מפורקת, סושי ירקות אורז חום, ו סושי בסגנון ירקות לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את האורז ו 3 1/4 כוסות מים בסיר אורז ומבשלים על פי הוראות היצרן. סיר אורז הוא הדרך הטובה ביותר לקבל אורז דביק מוצק מושלם, אבל אם אין לך אחד, פשוט להשתמש בסיר. מקפלים בחומץ.
מערבבים את החומץ, הסוכר ואת 1 כפית מלח בסיר על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מעבירים את האורז המבושל לקערת עץ גדולה (באופן מסורתי, אמבט עץ).
טפטוף רבע מתערובת החומץ על כף עץ או מרית על האורז. מקפלים את האורז בעדינות עם הכף כדי לקרר אותו לשבור את כל גושים; להיזהר לא לרסק את הדגנים. מקפלים את תערובת חומץ הנותרים ולתת את האורז לשבת 5 דקות.
מכסים מחצלת סושי במבוק בניילון נצמד.
מניחים חצי גיליון נורי מחוספס בצד על המזרן. להרטיב את הידיים ולגרוף חופן אורז, מעט גדול יותר מאשר לימון, על נורים. לחץ על האורז כדי להפיץ אותו באופן שווה עד הקצוות של nori, לחות האצבעות שלך כמו שאתה הולך.
הכן את הירקות. מקלפים את המלפפון וחותכים לגפרורים. (מורימוטו חותך את המלפפון כולו לסדין דק כנייר, ואז חותך אותו במהירות לרצועות-אבל הוא התאמן קצת.) דק לחתוך את האבוקדו, עגבניות ובצל אדום; לקלף את הקצוות הקשים של האספרגוס.
תוסיף את המילוי. בזהירות להפוך את nori אז זה אורז בצד למטה על המזרן עם הקצה הקצר מולך.
מורחים קצת ממרח ווסאבי בשורה על שליש הדרך במעלה nori-זה חריף, כך להשתמש בו במשורה. מסדרים כמה חתיכות כל חסה, מלפפון, אבוקדו, עגבניות ובצל בערימה הדוקה בשליש התחתון של הסדין. זה בסדר אם הירקות תלויים על הקצוות של הצפון.
מרדדים את הסושי ממך עם הידיים שלך, תוחב בירקות כמו שאתה הולך.
הסר את המחצלת מתחת לגלגל ולמקם אותו על גבי. לחץ על הגליל לתוך יומן מלבני קומפקטי, באמצעות מחצלת כדי לעזור לך. תחתוך את הגליל.
חותכים את רול סושי ל 4 עד 6 חתיכות. חזור עם הנורים הנותרים, אורז וירקות.
מגישים עם ג ' ינג ' ר כבוש ועוד ווסאבי. צילום: ריק לו