סושי קוריאני רולס עם אגוז-Edamame קראמבל
צריך מתאבן ללא גלוטן וטבעוני? סושי קוריאני רולס עם קרמבל אגוז-Edamame יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3458 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 179 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. אם יש לך אורז סושי, שומשום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. נסו סושי קוריאני רולס עם אגוז-Edamame קראמבל, Kimbop (סושי קוריאני), ו מלפפון בסגנון קוריאני וסלט Edamame (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא את האורז והמים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות, עד שהמים נספגים.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 10 דקות. תגרדי את האורז לקערה. לכסות עם מגבת מטבח ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 30 דקות.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת nonstick בינונית.
מוסיפים את האגוזים ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד קלוי קלוי, על 3 דקות.
מוסיפים את edamame, מולסה ואת 1 1/2 כפות של רוטב סויה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד דביק, על 5 דקות. מערבבים את שומשום.
הגדר 1 גיליון נורי על מחצלת סושי במבוק. עם ידיים לחות קלות, טפיחה 2/3 כוס אורז הסושי על נורי במלבן המכסה את שני השלישים התחתונים של הסדין, על 1/3 אינץ ' עבה. לרסק 2 גרגרי אורז בפינות הריקות לפעול כדבק. סדר 2 עלים shiso מעל האורז. במרכז ה-shiso, לארגן חתיכת daikon, 2 כפות של גזר ו 2 כפות של תערובת אגוז-edamame. הרם את קצה מחצלת הבמבוק הקרובה אליך מעלה ושוב, לחיצה על טאק המילוי לתוך גליל. סגור היטב את הסתימות. חזור על טופס 9 לחמניות שנותרו.
חותכים כל גליל ל 6 חתיכות ולהעביר מגש.