סטייק אגף עם רוטב תפוזים
אם יש לך בסביבה 30 דקות לבלות במטבח, סטייק אגף עם רוטב תפוזים עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ ליים, שמן קנולן, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: סטייק צד כתום, סטייק ג'ינג'ר כתום, ו מתכון סטייק אגף ג'ינג'ר כתום.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים. שמור 1/2 כוס תערובת להגשה.
מוסיפים שמן וג ' ינג ' ר לרוטב התפוזים שנותר; יוצקים לשקית גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
הוסף סטייק אגף; חותם שקית ולהפוך מעיל. מקררים לפחות 1 שעה או לילה. מכסים ומכניסים למקרר מרינדה שמורה.
מסננים וזורקים מרינדה מסטייק.
מניחים סטייק על תבנית פטם. לצלות 4 ב. מחום 7-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; כל הכבוד, 170 ת').
בינתיים, בסיר קטן, רוטב תפוזים שמור חם עד לחימום. פורסים דק סטייק על פני התבואה; מגישים עם רוטב תפוזים.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון הם בחירה מצוינת עבור סטייק האגף. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אחוזת המלך דומיין פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![קינג אסטייט דומיין פינו נואר]()
קינג אסטייט דומיין פינו נואר