קושיקשה
מוכן ב53 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

סטייק או פוורה

סטייק או פוורה
זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית נסו סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, סטייק או פוורה, ו סטייק או פוורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הסר את הסטייקים מהמקרר לפחות 30 דקות ועד 1 שעה לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
מפזרים את כל הצדדים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
לרסק בגסות את הפלפלים עם מרגמה ועלי, בתחתית מחבת ברזל יצוק, או באמצעות פטיש ומחבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מורחים את הגרגרים באופן שווה על צלחת. לחץ על הפילה, משני הצדדים, לתוך הפלפל עד שהוא מצפה את פני השטח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
6
במחבת בינונית על חום בינוני, להמיס את החמאה ושמן זית. ברגע שהחמאה והשמן מתחילים להפוך לזהב ועשן, מניחים בעדינות את הסטייקים במחבת. עבור בינוני נדיר, לבשל במשך 4 דקות בכל צד. לאחר ביצוע, להסיר את הסטייקים לצלחת, אוהל עם נייר כסף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
יוצקים את השומן העודף אבל לא לנגב או לגרד את המחבת נקי.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הנחה של החום, להוסיף 1/3 כוס קוניאק למחבת בזהירות להצית את האלכוהול עם גפרור ארוך או firestick. בעדינות לנער מחבת עד שהלהבות למות. להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהוסיף את הקרם. מביאים את התערובת לרתיחה ולטפטף עד שהרוטב מכסה את גב כף, כ 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
קוניאקקוניאק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את כפית הקוניאק ועונה, לפי הטעם, עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מוסיף את הסטייקים בחזרה למחבת, כפית את הרוטב מעל, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.