קושיקשה
מוכן ב53 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

סטייק או פוורה

סטייק או פוורה
זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית נסו סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, סטייק או פוורה, ו סטייק או פוורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הסר את הסטייקים מהמקרר לפחות 30 דקות ועד 1 שעה לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3
מפזרים את כל הצדדים במלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
לרסק בגסות את הפלפלים עם מרגמה ועלי, בתחתית מחבת ברזל יצוק, או באמצעות פטיש ומחבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מורחים את הגרגרים באופן שווה על צלחת. לחץ על הפילה, משני הצדדים, לתוך הפלפל עד שהוא מצפה את פני השטח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
במחבת בינונית על חום בינוני, להמיס את החמאה ושמן זית. ברגע שהחמאה והשמן מתחילים להפוך לזהב ועשן, מניחים בעדינות את הסטייקים במחבת. עבור בינוני נדיר, לבשל במשך 4 דקות בכל צד. לאחר ביצוע, להסיר את הסטייקים לצלחת, אוהל עם נייר כסף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
יוצקים את השומן העודף אבל לא לנגב או לגרד את המחבת נקי.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הנחה של החום, להוסיף 1/3 כוס קוניאק למחבת בזהירות להצית את האלכוהול עם גפרור ארוך או firestick. בעדינות לנער מחבת עד שהלהבות למות. להחזיר את המחבת לחום בינוני ולהוסיף את הקרם. מביאים את התערובת לרתיחה ולטפטף עד שהרוטב מכסה את גב כף, כ 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
קוניאקקוניאק
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את כפית הקוניאק ועונה, לפי הטעם, עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
מוסיף את הסטייקים בחזרה למחבת, כפית את הרוטב מעל, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.