קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

סטייק או פויבר

סטייק או פויבר
סטייק או פויבר נטול גלוטן, וקטוגני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 590 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם גרגרי פלפל, שאלוט, קוניאק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. נסו סטייק או פויבר: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, סטייק או פויבר, ו סטייק או פויבר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית ניילון אטומה כבדה או בין 2 גיליונות נייר שעווה מרסקים גרגירי פלפל וזרעי שומר גס עם תחתית מחבת כבדה. טפחו סטייקים יבשים ומצפים את שני הצדדים במלח ובתערובת הפלפל. במחבת כבדה בגודל 10 אינץ ' מחממים חמאה ושמן על אש בינונית עד שהם חמים אך לא מעשנים ומבשלים סטייקים במשך 4 עד 5 דקות מכל צד למדיום נדיר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מעבירים לצלחות ומכסים כדי להתחמם.
3
יוצקים עודפי שומן מהמחבת ומוסיפים שאלוט ו 1/2 כוס מרק ותבנית זלילה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים שמנת וקוניאק. מרתיחים תערובת, מגרדים את חתיכות להשחמה, עד שהרוטב מסמיך ומעילים האחורי של כף, על 1 דקה. סיים את הרוטב על ידי הקצפה בחרדל. טועמים ומתבלים רוטב במלח, במידת הצורך וכף מעל סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
קוניאקקוניאק
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יקב הנהר השחור מרלו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
יקב הנהר השחור מרלו
יקב הנהר השחור מרלו