סטייק או פויבר עבור 2
סטייק או פויבר העיקרית הזו יש 573 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 69%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייק או פויבר: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, סטייק או פויבר, ו סטייק או פויבר.
הוראות
לשפשף סטייקים עם 1 כף שמן; מפזרים גרגרי פלפל ומלח. במחבת מחממים 2 כפיות שמן על אש בינונית.
הוסף סטייקים; מבשלים 5-7 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; כל הכבוד, 170 ת').
באותה מחבת מחממים את השמן שנותר על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים שאלוט; מבשלים ומערבבים כ 1 דקה או עד שהם רכים.
מוסיפים יין וחומץ, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד להסמכה קלה.
מערבבים פנימה קונסומה ורוזמרין; מביאים לרתיחה.
מוסיפים שוקולד; מבשלים ומערבבים עד להמסה והרוטב מסמיך מעט.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אחוזת רפטור רידג ' פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![רפטור רידג ' אסטייט פינו נואר]()
רפטור רידג ' אסטייט פינו נואר
זהו יין שאינו ביישן או ביישן. האף יוצא עם פירות דובדבן בשלים, רימון מתוק ושזיף, עם תווים רכים של סיגר ציפורן ומושק. החיך המעוקל שופע דובדבן אדום, שזיף איטלקי ומריונברי. שימו לב לאיכויות הפרחוניות הנעימות של לבנדר, ותבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, פלפל וערמון. עם חומציות מדהימה, וטאנינים מלוטשים היין הזה ישתה היטב עד 2017. תיהנו עם ריזוטו פטריות בר.