סטייק אסיאתי
סטייק פלנק אסיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 254 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם דבש, סטייק צלע, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: סטייק אסיאתי, סטייק אסיאתי, ו סטייק אסיאתי.
הוראות
ציון סטייק באלכסון על פני תבואה במרווחים 3/4 אינץ'.
שלב שמן הבא 7 מרכיבים במנה רדודה או כבד חובה zip-top שקית פלסטיק; להוסיף סטייק. לכסות או לאטום, ולהירגע 8 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר סטייק מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
סטייק גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום גבוה (400 עד 500 מעלות) על 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מביאים מרינדה שמורה לרתיחה בסיר, ומרתיחים לפחות 1 דקה או עד מופחת בשליש.
מערבבים יחד קורנפלור ו 3 כפות מים עד חלקה.
מוסיפים למרינדה; מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להרתיח, ערבוב כל הזמן, 1 דקה; להסיר מן החום. כפית על סטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה