סטייק בגריל עם אפונה שחורה.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק בגריל עם אפונה שחור עיניים. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו לפת של תינוק, סטייק חצאית, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: מרק ירקות בסתיו עם אפונה שחור עיניים ועוף בגריל, סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ, ו שרימפס עם פלפל שחור ואפונה שחורה.
הוראות
מחממים מחבת גריל מעל חום גבוה. גריל את טבעות הבצל עד חרוך, על 2 דקות לכל צד. אם הסטייק גדול מדי כדי להיכנס למחבת, לחתוך אותו לשניים.
שלב 3 כפות שמן זית, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה, ולאחר מכן מברשת על הבשר. גריל הסטייק עד חרוך מעט, 3 עד 4 דקות לכל צד בינוני-נדיר.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 5 דקות.
בינתיים, לחמם את הנותרים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הלפת ומבשלים עד מזלג מכרז, על 8 דקות.
מוסיפים את האפונה והעגבניות השחורות ומבשלים עד שהתחממו, כ -3 דקות. מערבבים את טבעות הבצל והחומץ ולהסיר מהחום.
חותכים את הסטייק לחלקים באורך 3 אינץ ' לאורך התבואה, ואז חותכים דק את הבשר כנגד התבואה. מערבבים את הבזיליקום ועירית לתוך האפונה השחורות ומגישים עם הסטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.