תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק בגריל עם אפונה שחור עיניים. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו לפת של תינוק, סטייק חצאית, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: מרק ירקות בסתיו עם אפונה שחור עיניים ועוף בגריל, סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ, ו שרימפס עם פלפל שחור ואפונה שחורה.
הוראות
1
מחממים מחבת גריל מעל חום גבוה. גריל את טבעות הבצל עד חרוך, על 2 דקות לכל צד. אם הסטייק גדול מדי כדי להיכנס למחבת, לחתוך אותו לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצל
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
מחבת
2
שלב 3 כפות שמן זית, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה, ולאחר מכן מברשת על הבשר. גריל הסטייק עד חרוך מעט, 3 עד 4 דקות לכל צד בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פלפל
סטייק.
בשר
מלח
ציוד שתשתמש בו
גריל
קערה
3
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
בינתיים, לחמם את הנותרים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הלפת ומבשלים עד מזלג מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת
6
מוסיפים את האפונה והעגבניות השחורות ומבשלים עד שהתחממו, כ -3 דקות. מערבבים את טבעות הבצל והחומץ ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
חומץ
בצל
אפונה
7
חותכים את הסטייק לחלקים באורך 3 אינץ ' לאורך התבואה, ואז חותכים דק את הבשר כנגד התבואה. מערבבים את הבזיליקום ועירית לתוך האפונה השחורות ומגישים עם הסטייק.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.