סטייק בגריל עם סלט צזיקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק בגריל עם סלט Tzatziki. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 356 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סטייק בשר בקר, מלפפונים, פיתות לחמים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו סטייק בגריל עם סלט צזיקי, קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני, ו סטייק Gyros עם רוטב מלפפון Tzatziki (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב סטייק, 2 כף. מיץ לימון, שמן ו-1 כפית. שום; יוצקים 1/4 כוס על סטייק בצלחת רדודה. הפוך סטייק כדי מעיל שווה שני הצדדים. מקררים 30 דקות. להשרות.
הסר סטייק מן המרינדה; להשליך מרינדה. סטייק גריל 10 עד 12 דקות. או עד doneness בינוני (160 מעלות F), פונה לאחר 6 דקות. בינתיים, לערבב הנותרים מיץ לימון, שום, שמנת חמוצה שמיר בקערה בינונית.
חותכים פרוסות מלפפון לשניים.
מוסיפים לתערובת שמנת חמוצה עם בצל וגבינה; מערבבים קלות.
להעביר סטייק ללוח חיתוך; בואו לעמוד 5 דקות.
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות; טפטוף עם תערובת רוטב סטייק נותרת.
מגישים בפיתות עם סלט מלפפון.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו]()
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.