סטייק בגריל עם רוזמרין ושום
סטייק בגריל עם רוזמרין ושום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 757 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך שום, פתיתי פלפל, סטייקים פורטרהאוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו סטייק צלוי עם שום ורוזמרין, סטייק שום ורוזמרין, ו סטייק שום רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה, לשלב את עלי הרוזמרין, שום, פלפל אדום כתוש ומספיק שמן זית כדי להפוך את הדבק רופף. למרוח את הסטייקים בתערובת ומפזרים אותם בנדיבות עם מלח.
תן לסטייקים להסתובב מחוץ למקרר כדי להגיע לטמפרטורת החדר.
מחממים את הגריל לגובה בינוני. השתמש במברשת גריל חוט כדי לשחרר כל crud ופיח. נגב את הגריל עם מגבת צד משומנת כדי לאסוף את כל פיסות crud משוחרר.
שים את הסטייקים על נקודה חמה על הגריל כדי לקבל צרוב נהדר באמת ליצור אוכל חום! לאחר שני הצדדים של הסטייק הם באמת נחמד וחום, להעביר את הסטייק לחלק קריר יותר של הגריל כדי לאפשר את הסטייקים לבשל לטמפרטורה הרצויה. כ 5 עד 6 דקות בכל צד עבור בינוני-נדיר.
הסר את הסטייקים מן הגריל ולתת מנוחה במשך 5 עד 10 דקות.
חותכים את הסטייק מהעצם, חותכים את התבואה ומתחלקים בין 4 צלחות הגשה.
לטפטף את הסטייק עם שמן גמר גדול ושמן וקמצוץ של מלח ים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019