קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

סטייק ברוטב סויה

סטייק ברוטב סויה
סטייק ברוטב סויה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שמן זית, שן שום, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק צלע במרינדה, סטייק צלע במרינדה, ו סטייק צלע במרינדה.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את הסויה עם 2 כפות של שמן זית, סוכר, שום ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מעבירים את המרינדה לשקית פלסטיק רוכסן ומוסיפים את סטייק האגף, פונים למעיל. לאטום את התיק לרבד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה או במקרר עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מחממים גריל או מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
הסר את הסטייק מן המרינדה יבש לטפוח. לשפשף את שני הצדדים עם 1 כף של שמן וגריל על חום גבוה במשך 4 עד 5 דקות לכל צד עבור בשר בינוני נדיר בחלק העבה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות. חותכים דק את הבשר כנגד התבואה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.