קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

סטייק ברזל שטוח עם הפחתת בלסמי

סטייק ברזל שטוח עם הפחתת בלסמי
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, סטייק ברזל שטוח עם הפחתת בלסמי עשוי להיות מתכון סופר נטול גלוטן, ראשוני וקטוגני שכדאי לנסות. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.76 דולר למנה. בבמנה עיקרית זו יש 525 קלוריות, 44 גרם חלבון ו-33 גרם שומן למנה. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, חמאה, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-56 יגידו שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 88%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: סטייק ברזל שטוח עשב בלסמי, סטייק ברזל שטוח עשב בלסמי וסטייק ברזל שטוח עם רדיקיו צלוי בלסמי.

הוראות

1
מברישים את הסטייק בשמן זית, ואז לוחצים לתוך גרגירי פלפל טחונים ומתבלים במלח; לְהַפְרִישׁ. ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים ברזל שטוח ומבשלים לדרגת העשייה הרצויה, כ-4 דקות לכל צד עבור מדיום-רייר.
3
לאחר שהסטייק סיים להתבשל, מוציאים לצלחת ושומרים חם. מערבבים את השום הטחון לתוך המחבת ומבשלים על אש בינונית עד שהשום מתחיל להשחים בקצוות, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים את החומץ הבלסמי, מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים עד שהחומץ מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
פורסים דק את סטייק הברזל השטוח על פני התבואה, ומסדרים על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק ברזל שטוחסטייק ברזל שטוח
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6
יוצקים מעל את הבלסמי המצומצם, ומפזרים פטרוזיליה קצוצה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק ברזל שטוח. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.