נסו סטייק ברזל שטוח עם Pesto פלפל Piquillo, סטייק שטוח ברזל עם לשפשף יבש, ו Mojo סטייק שטוח ברזל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד את הפפריקה, מלח, סוכר, אבקת צ 'ילי, אבקת צ' יפוטלה, פלפל שחור, אבקת שום, אבקת בצל, וכמון בקערה קטנה עד מעורבב. לשפשף את תערובת תיבול על כל סטייקים ברזל שטוח, ואז לעטוף אותם בחוזקה עם ניילון נצמד. להשרות במקרר 2 עד 8 שעות (יותר טוב).
מרכיבים שתצטרך
סטייק ברזל שטוח
אבקת צ ' ילי
אבקת שום
לשפשף תיבול יבש
פלפל שחור
אבקת בצל
פפריקה
כמון
סוכר
מלח
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
2
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ואח שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מבשלים את הסטייקים על הגריל שחומם מראש עד מבושל במידה הרצויה של doneness, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני. אפשר לסטייקים לנוח במשך 5 דקות במיקום חם לפני חיתוך.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.