סטייק ברזל שטוח עם שפשוף פלפל שלוש
נסו סטייק ברזל שטוח עם Pesto פלפל Piquillo, סטייק שטוח ברזל עם לשפשף יבש, ו Mojo סטייק שטוח ברזל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את הפפריקה, מלח, סוכר, אבקת צ 'ילי, אבקת צ' יפוטלה, פלפל שחור, אבקת שום, אבקת בצל, וכמון בקערה קטנה עד מעורבב. לשפשף את תערובת תיבול על כל סטייקים ברזל שטוח, ואז לעטוף אותם בחוזקה עם ניילון נצמד. להשרות במקרר 2 עד 8 שעות (יותר טוב).
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ואח שמן קל.
מבשלים את הסטייקים על הגריל שחומם מראש עד מבושל במידה הרצויה של doneness, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני. אפשר לסטייקים לנוח במשך 5 דקות במיקום חם לפני חיתוך.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019