סטייק ג'ין ותבלינים
סטייק ג'ין וספייס פלנק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 312 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך allspice, מרק עוף, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ספייס שפשף סטייק אגף, ספייס שפשף סטייק צלע, ו צלוי ספייס שפשף סטייק צלע.
הוראות
במטחנת תבלינים, לטחון 2 כפית. גרגרי ערער, allspice, ו peppercorns עד הקרקע גס.
מוסיפים מלח ומערבלים לערבב.
לקצץ שומן מסטייק. יש לשטוף בשר, לטפוח יבש, ולשפשף בכל רחבי עם שמן. פט ולשפשף תערובת תבלינים על שני הצדדים.
ב-2 qt. סיר, להביא מרק שנותר 2 כפית. גרגרי ערער לרתיחה מעל חום גבוה ומרתיחים עד מופחת על ידי 3/
הוסף קרם ו 2 כפות. ג ' ין ומרתיחים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת בחצי.
מניחים סטייק על אסלת בישול משומנת מעל מיטה מוצקה של גחלים חמות מאוד או חום הגז הגבוה ביותר (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 ב. מעל באח רק 1 עד 2 שניות); לכסות גריל גז. מבשלים עד המשרד כאשר לחוץ על קצה דק אבל עדיין די ורוד בפנים( לחתוך לבדוק), 8 עד 10 דקות; להתהפך באמצע. בינתיים, לחמם רוטב ג ' ין על אש בינונית נמוכה, אם יותר zip הרצוי, להוסיף 1 כף. ג ' ין.
להעביר סטייק ללוח גילוף עם באר (לתפוס מיצים). עם סכין חדה, לגלף סטייק לתוך פרוסות דקות, רחבות על פני התבואה, מחזיק את הסכין בזווית נמוכה לבשר.
להעביר סטייק למגש חם; לגרד טפטוף ומיץ מן הלוח לרוטב ג ' ין.