קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

סטייק ג'ין ותבלינים

סטייק ג'ין ותבלינים
סטייק ג'ין וספייס פלנק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 312 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך allspice, מרק עוף, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ספייס שפשף סטייק אגף, ספייס שפשף סטייק צלע, ו צלוי ספייס שפשף סטייק צלע.

הוראות

1
במטחנת תבלינים, לטחון 2 כפית. גרגרי ערער, allspice, ו peppercorns עד הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
2
מוסיפים מלח ומערבלים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
לקצץ שומן מסטייק. יש לשטוף בשר, לטפוח יבש, ולשפשף בכל רחבי עם שמן. פט ולשפשף תערובת תבלינים על שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
ב-2 qt. סיר, להביא מרק שנותר 2 כפית. גרגרי ערער לרתיחה מעל חום גבוה ומרתיחים עד מופחת על ידי 3/
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הוסף קרם ו 2 כפות. ג ' ין ומרתיחים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ג ' יןג ' ין
6
מניחים סטייק על אסלת בישול משומנת מעל מיטה מוצקה של גחלים חמות מאוד או חום הגז הגבוה ביותר (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 ב. מעל באח רק 1 עד 2 שניות); לכסות גריל גז. מבשלים עד המשרד כאשר לחוץ על קצה דק אבל עדיין די ורוד בפנים( לחתוך לבדוק), 8 עד 10 דקות; להתהפך באמצע. בינתיים, לחמם רוטב ג ' ין על אש בינונית נמוכה, אם יותר zip הרצוי, להוסיף 1 כף. ג ' ין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ג ' יןג ' ין
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
להעביר סטייק ללוח גילוף עם באר (לתפוס מיצים). עם סכין חדה, לגלף סטייק לתוך פרוסות דקות, רחבות על פני התבואה, מחזיק את הסכין בזווית נמוכה לבשר.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
להעביר סטייק למגש חם; לגרד טפטוף ומיץ מן הלוח לרוטב ג ' ין.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ג ' יןג ' ין
9
מגישים פרוסות בשר ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות