סטייק גבינה ומחבת תפוחי אדמה
סטייק גבינה ומחבת תפוחי אדמה נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח מתובל, תערובת גבינת צ'דר אמריקאית, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו תפוחי אדמה גבינה ומחבת ביצה, מחבת תפוחי אדמה ובייקון גבינה, ו גבינה מטוגן חזיר + מחבת ארוחת בוקר תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים חתיכות בשר עם 1/4 כפית מלח מתובל 1/4 כפית של תערובת שום פלפל. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 3 עד 4 דקות, מפנה פעם או פעמיים, עד חום ואת doneness הרצוי.
באותו מחבת, להמיס חמאה על חום בינוני. לבשל ירקות מוקפצים בחמאה 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תפוחי אדמה; מפזרים הנותרים 1/2 כפית מלח מתובל תערובת 1/4 כפית שום פלפל. קוק חשף 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד במכרז.
מניחים בשר בקר במחבת עם תפוחי אדמה, דוחפים תפוחי אדמה סביב בשר בקר. מבשלים 1 עד 2 דקות, הופכים בשר פעם אחת, עד מחומם היטב.
מפזרים גבינה; כיסוי וחום עד גבינה מותכת.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.