סטייק דיז'ון ונזיד תפוחי אדמה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סטייק פרוס, פטריות ובצל ירוק עם תפוחי אדמה דיז'ון חמים, תבשיל עוף דיז'ון, ו דיז'ון ונזיד בקר קוניאק (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים בשר בקר עם מלח מתובל מפולפל. בתנור הולנדי 4 ליטר או מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה על 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חום.
מערבבים ברוטב, מים, חרדל וקורנית עד מעורבב היטב. מערבבים תפוחי אדמה, שעועית ירוקה וגזר.
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. מכסים ומבשלים 20 עד 22 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה ושעועית הם מכרז.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.