סטייק דיז'ון עם רוטב בלסמי כתום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך חרדל דיז'ון, מיץ תפוזים, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו סטייק בלסמי ודיז'ון ברוטב צלע, עוף דיז'ון מייפל בלסמי עם רוטב בייקון, ו ירכיים עוף פריך עם רוטב פאן בלסמי דבש דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית חום בינוני. קוק, חשוף, 10 דקות. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מניחים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
לשפשף את שני הצדדים של סטייקים עם חצאי שום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מורחים חרדל באופן שווה על שני הצדדים של סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גרעיני חמניות נוספים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
מפזרים עם תיבול קריאולי.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
6
לבשל סטייקים 3 עד 5 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.