סטייק העוף המטוגן של סאני עם רוטב תפוחי אדמה קצוץ
אם יש לכם עלי דפנה, סטייק, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: עוף מטוגן סטייק עם רוטב, עוף מטוגן סטייק ורוטב, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים, כמון, פלפל קאיין, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את הסטייקים, מערבבים למעיל, ומניחים לשבת 10 דקות. בשקית נייר, לשלב את הקמח, קורנפלור, כמה צביטות של מלח ופלפל שחור טחון טרי.
הסר את הסטייקים מתערובת ביצים ולשים לתוך שקית נייר.
מגלגלים את החלק העליון של התיק כדי לסגור, ולנער עד הסטייקים מצופים באופן שווה. זה יכול להיעשות בקבוצות.
תן לסטייק המצופה לנוח על מגש סדינים מצופה במתלה במשך 10 דקות.
במחבת עמוקה וכבדה, להוסיף שמן מספיק כדי להגיע 1/2 אינץ ' במעלה הצדדים.
מחממים את השמן על חום בינוני עד 370 מעלות F. (כאשר כף עץ מוכנסת לתוך השמן יוצרת בועות זעירות, השמן מוכן.) מטגנים את הסטייקים, בקבוצות במידת הצורך, מרפרף רק פעם אחת כאשר הצבע הוא זהוב, פוק משחרר לא מיצים אדומים, על 2 עד 3 דקות בכל צד.
מסירים למגש ומגישים עם רוטב תפוחי אדמה קצוץ.
במחבת ישר צדדית גדולה חום 2 כפות חמאה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ואת הטחון עד רך, על 3 דקות.
לטאטא בקמח, ערבוב לשלב עם החמאה.
מוסיפים את עלה דפנה ומרק ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעובה מעט, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים והרוטב התעבה, בערך 8 עד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים הנותרים 1 כף חמאה והפטרוזיליה.
מגישים שפכו על סטייק העוף המטוגן של סאני.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.