קושימומחה
מוכן ב1 ש, 9 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סטייק וטאקו ירקות חרוך

סטייק וטאקו ירקות חרוך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק טאקו ירקות חרוך. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו את אבקת צ'יפוטלה צ' ילה, מיץ ליים, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מושלם עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: טאקו סטייק עם סלסה חרוכה, טאקו סטייק מחבת קל עם תירס חרוך וsriracha, ו טאקו עוף עם עגבניות חרוכות.

הוראות

1
שלב 1 כף שמן קנולה, מיץ ליים, סוכר חום, אבקת צ ' ילה, ו 1 שן שום טחון בשקית פלסטיק zip העליון גדול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
צ'ילי פרזנו אדום (7 או 8 צ'ילי)צ'ילי פרזנו אדום (7 או 8 צ'ילי)
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים סטייק, אוטמים וזורקים למעיל. להשרות בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי
3
מחממים מחבת גריל גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
4
מברשת את הנותרים 1 כף שמן קנולה על פרוסות בצל, עגבניות, ופלפל פעמון. מסדרים את הירקות במחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד חרוך ומתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ לימון סחוט טרי (2 לימונים)1/3 כוס מיץ לימון סחוט טרי (2 לימונים)
צ'ילי פרזנו אדום (7 או 8 צ'ילי)צ'ילי פרזנו אדום (7 או 8 צ'ילי)
לחם שיפון בן יוםלחם שיפון בן יום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
5
שלב עגבניות, 1/4 מלח כפית, ואת שיני שום הנותרים במעבד מזון או מסוק מיני; דופק עד כמעט מחית.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים1 קילו עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/2 גרם פרמזן טרי מגורר1/2 גרם פרמזן טרי מגורר
6
מניחים תערובת עגבניות בקערה בינונית. קוצצים בגסות בצל ופלפל פעמון; מוסיפים לקערה. מערבבים אורגנו ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק חתוך לקוביותפלפל ירוק חתוך לקוביות
1/3 כוס מיץ לימון סחוט טרי (2 לימונים)1/3 כוס מיץ לימון סחוט טרי (2 לימונים)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
7
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
8
הוסף תערובת סטייק למחבת; לבשל במשך 6 דקות או עד שנעשה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים הנותרים 3/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
9
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. מסדרים על 1 1/2 אונקיות סטייק על כל טורטייה; העליון כל טורטייה עם כ 2 כפות סלסה ו 1 1/2 כפיות שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
12 זיתים בשלים מגולענים, קצוצים12 זיתים בשלים מגולענים, קצוצים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי1 פאונד כפול סטייק ניו יורקי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה