סטייק ויין אדום דביק שאלוט
זה מושלם עבור יום ולנטין. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. עם כפית ציון של 87% המנה הזו יוצאת מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו שאלוט מזוגג עם יין אדום, בשר טנדרלוין עם שאלוט וזיגוג יין אדום, ו סלט חומוס חם עם שאלוט וויניגרט יין אדום.
הוראות
מבשלים את שאלוט במחבת של מים במשך 2-3 דקות, ואז לנקז ולהניח בצד. מתבלים את הסטייקים עם מעט מלח והרבה פלפל מרוסק.
מחממים חצי מהחמאה במחבת עד התסיסה, ואז מבשלים את הסטייקים במשך 3 דקות בכל צד עבור בינוני או עד שנעשה לטעמך.
תוריד את הסטייקים ותתחמם. בזמן שהם לנוח, להוסיף את החמאה הנותרת למחבת, לזרוק את שאלוט, ואז לרחוש במחבת הדביקה עד מתחיל חום.
מוסיפים את חומץ בלסמי ובועה במשך כמה דקות.
מוסיפים את היין ומרתיחים עד דביק, ולאחר מכן מוסיפים את מלאי הבשר ומבשלים עד שהכל מגיע יחד. כפית את שאלוט על הסטייקים ומגישים עםפולים ירוקים וצ ' יפס.