סטייק חצאית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. אם יש לך סטייק חצאית, פרושוטו, פרובולון מיושן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. מתכונים דומים: סטייק חצאית קובני עם עגבניות Escabeche ורוטב סטייק מנגו, ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית, ו סטייק חצאית עם רוטב סטייק אנצ'ו-בצל.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים את הסטייק ל 3 1/2 ל 4-אונקיה חתיכות. Pound כל סטייק שווה ל כ -25 אחוזים מעוביו המקורי. לתבל אותם עם פלפל. בנוסף לכל סטייק מניחים פרוסה של פרובולונה, כמה עלי מרווה, ו -2 פרוסות פרושוטו.
מגלגלים אותם לתוך גלגל תנופה ומאובטחים עם קיסמים.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה ומטגנים את גלגלי השיניים עד שהם חומים משני הצדדים.
מניחים אותם בתנור וצולים עד שהם נדירים למחצה, כ -7 דקות.
תן לסטייקים לנוח 5 דקות לפני גילוף אותם לגלגלים בגודל ביס.
תחזיר את המחבת לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים את עלי המרווה הנותרים ומבשלים עד שהם פריכים.
מסננים אותם על מגבות נייר; להשתמש בהם לקישוט סטייק.