קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

סטייק חצאית בגריל (Arracheras)

סטייק חצאית בגריל (Arracheras)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית בגריל (Arracheras). חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך מיץ ליים, רוטב חריף צ'יפוטלה, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-40 דקות. נסו סטייק חצאית בגריל, סטייק חצאית בגריל, ו סטייק חצאית בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים כל סטייק במחצית לרוחב. שים בשקית ניילון גדולה. מערבבים יחד בירה, מיץ תפוזים, מיץ ליים, רוטב חריף, ושום, ואז לשפוך על סטייקים. לאטום את התיק ולשמור בקירור לפחות 5 שעות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שום גויה®שום גויה®
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
הכן גריל גז או פחם לחום בינוני גבוה (ראה "הגדר את הגריל שלך: צלייה ישירה," להלן). שמור בקבוק ספריי מלא במים על יד לכל התלקחויות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מסננים בשר ומשליכים מרינדה. יבש כתם עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מערבבים מלח וכמון ולשפשף לתוך בשר. לרסס בצל קלות עם שמן סט, עם סטייקים, על אסלת בישול מנוקה ומשומנת. לא לכסות. עבור בינוני-נדיר עד בינוני doneness( לחתוך כדי לבדוק), סטייקים גריל 3 עד 4 דקות לכל צד אם פחות מ 1/2 ב. עבה; להוסיף 1 יותר דקה לכל צד אם יותר מ 1/2 ב. עבה. הפעל סטייקים לפחות פעם אחת בזמן צלייה (יותר אם מיץ מתחיל הבריכה על פני השטח). בצל גריל, מפנה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים מבושל דרך, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
לאחר הסרת סטייקים מגריל, לתת לנוח 5 דקות (כך מיצים להפיץ דרך הבשר) לפני חיתוך. עם סכין חדה באלכסון קל, לחתוך על פני תבואה לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מגישים בשר ובצל עם טורטיות, פלחי לימון ורוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
הגדר את הגריל שלך: צלייה ישירה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
על פחם: להצית 75 עד 85 בריחים במתנע ארובה (או על באח הדלק); פתחי גריל פתוחים. כאשר גחלים מצופים באפר, התפשטו לשכבה זוגית (אם תרצו, השאירו שטח קטן ריק כדי ליצור אזור קריר יותר). בדוק חום: אם אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 או 2 ב. מעל רמת בישול באח רק 1 עד 2 שניות, זה חום גבוה. לחום בינוני-גבוה, לחכות עד שאתה יכול להחזיק את היד שלך שם רק 2 עד 3 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
על גז: להפוך את כל המבערים לגובה, מכסה סגור, וחום במשך 15 דקות. לאחר מכן התאם לחום הרצוי.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Grgich Hills Estate. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 47 דולר לבקבוק.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.