קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

סטייק חצאית בלסמי, ירקות טריים, אפונה & מחית שעועית לבנה

סטייק חצאית בלסמי, ירקות טריים, אפונה & מחית שעועית לבנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית בלסמית, ירקות טריים, אפונה & מחית שעועית לבנה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שעועית קנליני, מרק עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו סטייק חצאית מחבת עם ויניגרט בלסמי, Broccolini, ושעועית לבנה, פיצה עם מחית שעועית לבנה ועגבניות טריות, ו סטייק חצאית עם סלק וירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמישה צעדים בצלחת הזאת. המרינדה, הצלייה, זיגוג בלסמי, פירה אפונה וסלט ירקות. אבל שום דבר לא קשה.מרינדה-להשרות את הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ירוקירוק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
מוסיפים את השמן, מיץ לימון וגרידת, רוזמרין, מלח ופלפל, עשבי תיבול, שום וקורט פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
3
מערבבים היטב ולשפשף את כל הסטייק. שים בשקית גדולה ולתת להשרות לפחות 4 שעות או כל היום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
הסר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני צליה או שאתה יכול צליבת מחבת. זה ייקח רק 4-5 דקות לכל צד בחום גבוה עם סימני גריל טובים עד שאתה מקבל סימני גריל טובים. הסטייק הזה לא לוקח הרבה זמן. להמריא עם נדיר ולאחר מכן לכסות ולכסות בנייר כסף כדי לנוח.זיגוג בלסמי - כשהסטייק מגיע לטמפרטורת החדר, להתחיל זיגוג בלסמי. בסיר קטן, לחמם את השמן ולהוסיף את השאלוט. מבשלים עד רך מעט או שקוף ולאחר מכן מוסיפים את הבלסמי ומבשלים 10-15 על נמוך בינוני עד שהוא מפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים את הדבש והקורנית וקורטוב פלפל.פירה אפונה-גם לפני בישול הסטייק, להפוך את תערובת שעועית פירה אפונה. במחבת סאוט, מוסיפים את השום, האפונה (מופשר) ושעועית ומערבבים על חום בינוני עד משולב היטב, מוסיפים את מרק העוף ומבשלים עוד 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
להעביר למעבד מזון ולעשות מחית מהירה, לא חלקה, רק מחית מחוספס אבל עדיין יש קצת מרקם. לחזור למחבת ולהוסיף פרמזן ורוזמרין וכל מרק עוף נוסף במידת הצורך. כדי להכין מחית נחמדה.סלט-פשוט לזרוק את הירוקים עם בצל אדום וזיתים. לא יותר ולשים את המנה יחד. שמתי את הסלט על מגש גדול ומעל עם פרוסות סטייק. זכור לחתוך נגד התבואה לעשות חתך מאוד טעים ורך. כנגד התבואה הוא הפרשה-למעלה עם זיגוג בלסמי ולשים כמות קטנה של תפוחי אדמה מחית שעועית בצד. זיגוג בלסמי לא רק הולך טוב עם סלט אבל עם שעועית פירה אפונה. כל הרכיבים להפוך למנה גדולה.אופציונלי. אני משתמש קצת בלסמי, שמן זית, אורגנו מיובש, ו s/p שאני מברשת על כמה פרוסות עגבניות טובות וגריל ממש לפני ההגשה. זה פשוט צמרות כל המנה. אפילו קצת שמן זית, s / p יעבוד בסדר גמור.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ירוקירוק
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה תינוק (קפוא הם בסדר)אפונה תינוק (קפוא הם בסדר)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים שחורים, חצויזיתים שחורים, חצוי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור, אדמהפלפל שחור, אדמה425פלפל האבנרושעועית קנליני, מנוקז ושטוףשעועית קנליני, מנוקז ושטוף1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1אוראו ממולאים כפוליםטימין, מיובשטימין, מיובש1אוראו ממולאים כפולים1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1גבינת פרמזן מגוררתרוזמרין, טרי וטחוןרוזמרין, טרי וטחון1אוראו ממולאים כפוליםרוזמרין, טרי וטחוןרוזמרין, טרי וטחון1אוראו ממולאים כפוליםשום, טחוןשום, טחון2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שום, טחוןשום, טחון1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1לימון, גרידה שללימון, גרידה של9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרחסה, קצוץ (ירקות מעורבים של רומיין, עלה אדום או האהוב עליך)חסה, קצוץ (ירקות מעורבים של רומיין, עלה אדום או האהוב עליך)0סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזןגבינת פרמזן1קטןבצל אדום, קטן, חתוך לשניים פרוס דקבצל אדום, קטן, חתוך לשניים פרוס דק1צביטהבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1אוראו ממולאים כפוליםמלח, כשרמלח, כשר8קצת קישואים קצוציםצ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים2largesשאלוט, דק דקיק גדולשאלוט, דק דקיק גדול454פלפל האבנרוגבינת צ'דר, מגוררת, לציפויגבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.