תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית בלסמית, ירקות טריים, אפונה & מחית שעועית לבנה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שעועית קנליני, מרק עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו סטייק חצאית מחבת עם ויניגרט בלסמי, Broccolini, ושעועית לבנה, פיצה עם מחית שעועית לבנה ועגבניות טריות, ו סטייק חצאית עם סלק וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חמישה צעדים בצלחת הזאת. המרינדה, הצלייה, זיגוג בלסמי, פירה אפונה וסלט ירקות. אבל שום דבר לא קשה.מרינדה-להשרות את הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג בלסמי
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ירוק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
מוסיפים את השמן, מיץ לימון וגרידת, רוזמרין, מלח ופלפל, עשבי תיבול, שום וקורט פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעים
3
מערבבים היטב ולשפשף את כל הסטייק. שים בשקית גדולה ולתת להשרות לפחות 4 שעות או כל היום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
הסר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני צליה או שאתה יכול צליבת מחבת. זה ייקח רק 4-5 דקות לכל צד בחום גבוה עם סימני גריל טובים עד שאתה מקבל סימני גריל טובים. הסטייק הזה לא לוקח הרבה זמן. להמריא עם נדיר ולאחר מכן לכסות ולכסות בנייר כסף כדי לנוח.זיגוג בלסמי - כשהסטייק מגיע לטמפרטורת החדר, להתחיל זיגוג בלסמי. בסיר קטן, לחמם את השמן ולהוסיף את השאלוט. מבשלים עד רך מעט או שקוף ולאחר מכן מוסיפים את הבלסמי ומבשלים 10-15 על נמוך בינוני עד שהוא מפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג בלסמי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים את הדבש והקורנית וקורטוב פלפל.פירה אפונה-גם לפני בישול הסטייק, להפוך את תערובת שעועית פירה אפונה. במחבת סאוט, מוסיפים את השום, האפונה (מופשר) ושעועית ומערבבים על חום בינוני עד משולב היטב, מוסיפים את מרק העוף ומבשלים עוד 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תוספות, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
להעביר למעבד מזון ולעשות מחית מהירה, לא חלקה, רק מחית מחוספס אבל עדיין יש קצת מרקם. לחזור למחבת ולהוסיף פרמזן ורוזמרין וכל מרק עוף נוסף במידת הצורך. כדי להכין מחית נחמדה.סלט-פשוט לזרוק את הירוקים עם בצל אדום וזיתים. לא יותר ולשים את המנה יחד. שמתי את הסלט על מגש גדול ומעל עם פרוסות סטייק. זכור לחתוך נגד התבואה לעשות חתך מאוד טעים ורך. כנגד התבואה הוא הפרשה-למעלה עם זיגוג בלסמי ולשים כמות קטנה של תפוחי אדמה מחית שעועית בצד. זיגוג בלסמי לא רק הולך טוב עם סלט אבל עם שעועית פירה אפונה. כל הרכיבים להפוך למנה גדולה.אופציונלי. אני משתמש קצת בלסמי, שמן זית, אורגנו מיובש, ו s/p שאני מברשת על כמה פרוסות עגבניות טובות וגריל ממש לפני ההגשה. זה פשוט צמרות כל המנה. אפילו קצת שמן זית, s / p יעבוד בסדר גמור.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג בלסמי
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
אורגנו מיובש
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
סטייקים של ניו יורק
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ירוק
בלילת לחם תירס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.