לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו בוריטוס סטייק חצאית במרינדה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -26 גרם חלבון , 46 גרם שומן ובסך הכל 619 קלוריות . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לך פתיתי פלפל, סטייק חצאית, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סטייק חצאית במרינדה בוריטוס , סטייק חצאיות במרינדה וסטייק חצאיות במרינדה ליים .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מוסיפים את גרגרי הפלפל השחור, גרגרי הפלפל הלבן, זרעי הכוסברה ופתיתי הפלפלים למחבת על אש בינונית. צולים עד שהם מתחילים להריח ארומטי, בערך 1 עד 2 דקות. מרסקים אותם במכתש ועלי, או מוציאים אותם לקרש חיתוך ומועכים אותם עם תחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פלפל לבן
זרעי כוסברה שלמה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
קרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מצפים צד אחד של כל נתח סטייק בשכבה מועטה של תערובת פלפל. הפוך אותם בצד השני וחזור.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
5
שים את הסטייק על תבנית אפייה או כלי חרס. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
שמים את פרוסות הבצל בקערת זכוכית ומשוך אותן בעדינות בעזרת האצבעות עד שיהיו לך הרבה עיגולים אישיים.
מחממים 2 מחבתות ברזל יצוק גדולות מספיק כדי להחזיק את הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
9
מוסיפים 2 כפות מהשמן לכל מחבת. כשהשמן מתחיל לעשן קלות, מתבלים את הסטייק קלות במלח והשתמשו במלקחיים מתכת כדי לשים בזהירות את הסטייקים בשמן החם. מבשלים על אש גבוהה, 2 עד 3 דקות, בצד הראשון. אם הסטייק הופך שחום יתר על המידה, מנמיכים מעט את האש תוך כדי הבישול. הופכים את הסטייק על הצד השני ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוציאים את הסטייק ומניחים לו "לנוח" על משטח ישר, 10 דקות. נגב את המחבתות והשתמש בהן כדי לחמם את הטורטיות, אחת בכל פעם, על אש נמוכה. לחילופין, "חרכו" את הטורטיות לכמה שניות על להבה גלויה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
11
בקערה קטנה מערבבים את עגבניות השרי עם מיץ מ-1/2 ליים, מלח לפי הטעם ועלי הכוסברה הקטופים. מערבבים לתערובת וטועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
כוסברה טרייה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
פורסים את הסטייק, כנגד הדגן, לפרוסות דקות. שים טורטייה על משטח שטוח. מסדרים חלק מהבשר, תערובת העגבניות, הגבינה והבצל הכבוש בקו אחיד במרכז הטורטייה. זכרו שהבוריטוס הכי טעימים הם כאלה שיש בהם שילוב של כל הטעמים השונים במילויים בכל ביס. מקפלים את הקצוות למרכז ומגלגלים אותו, לוחצים תוך כדי גלגלים כדי לשמור על צורתו. שמור אותו חם על צלחת בתנור שלם אתה מגלגל את האחרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבוש
קציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
בוריטו בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פינו נואר ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-110 דולר.
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
נראה כי ניחוחות דובדבן אדום, תות שדה וניחוחות עלי ורדים דהויים שרים ברשימה העליונה בהצעה המפתה הזו. רמזים של שורש סלק, עשבי תיבול יבשים ותבליני עץ מציעים כמה תווי בס להשלמת הסוויטה התזמורתית הנהדרת הזו. עם אוויר, הניחוחות מתעצמים עם תווים של דובדבן מורלו. החך צפוף מאוד בכניסה עם פס חזק של מינרליות עד לסיום. הטאנינים בעלי גרגירים עדינים במיוחד ומזכירים תה ציילון. הפינו נואר של עמק הנהר הרוסי 2015 הוא קלאסי, ומדגיש את האלגנטיות והעוצמה של אזור גידול נהדר באמת. הפינו נואר עבור תערובת זו נלקח בעיקר מכרם דרייק אסטייט שלנו, ומ-Williams Selyem Estate Vineyard.