קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות35
מגזין

סטייק חצאית עם חמאת פפריקה

סטייק חצאית עם חמאת פפריקה
סטייק חצאית עם חמאת פפריקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 743 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך שיני שום, סטייקים חצאית, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו סטייק חצאית עם חמאת פפריקה, סטייק חצאית עם חמאה Shiso-שאלוט, ו סטייק חצאית ברזילאי עם חמאת שום מוזהבת (מתכונים דומים).

הוראות

1
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. בסיר קטן, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הפפריקה ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום, מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
5
לשפשף את סטייקים חצאית עם שמן העונה עם מלח ופלפל. גריל מעל חום גבוה עד חרוך יפה בינוני נדיר, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר את הסטייקים ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות. חותך דק את הסטייקים על פני התבואה. כפית חשיש כרוב Sunchoke עם פארו על מגש גדול העליון עם סטייק. כפית את חמאת הפפריקה על הסטייק ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה