סטייק כבש קצוץ עם תרד Garlicky
סטייק כבש קצוץ עם תרד Garlicky עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם שמן זית, טלה טחון, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייק כבש קצוץ עם תרד Garlicky, כבש עם תרד ורוטב טחינה Garlicky, ו רגל של כבש עם רוטב יוגורט.
הוראות
מחממים מחבת בינונית על חום גבוה בינוני.
מוסיפים קומץ גדול של תרד ומבשלים, ערבוב, עד העלים נבולים.
מעבירים את התרד הנבול למסננת וחוזרים עם שאר העלים. בעדינות לסחוט את התרד יבש, קוצצים גס ושמורה.
באותו מחבת, חום 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הבצל האדום ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, כ 7 דקות.
להעביר את הבצל לקערה גדולה ולתת מגניב.
מוסיף את הטלה הקרקע לקערה ולשבור אותו מעט.
מוסיפים את היין האדום, כמון, קינמון, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור ומערבבים היטב. בעדינות ליצור את התערובת לתוך ארבע קציצות 4 אינץ'.
באותו מחבת, מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים על חום מתון עד ריחני, כ 40 שניות.
מוסיף את התרד נבול ומבשלים, ערבוב, עד חם. מתבלים את התרד במלח ופלפל, מכסים וחמים.
תדליק גריל. מברשת קלה את הלחם עם שמן זית וגריל, פונה פעם אחת, עד השחמה קלה, על 1 דקה לכל צד.
מורחים את גבינת העיזים הטריה על הלחם ומעל עם התרד המלוקק.
מברישים את קציצות הטלה בשמן זית ומתבלים קלות במלח ופלפל. גריל על חום גבוה בינוני, פונה פעם אחת, עד הקציצות חרוכות יפה בחוץ בינוני נדיר בתוך, כ 4 דקות לכל צד.
מעבירים את סטייקים כבש קצוץ ללחם, מקשטים עם עלי מרג ' ורם ומגישים עם מזלג וסכין.