קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות30
ציון בריאות8
מגזין

סטייק מגורר מיני כריכים

סטייק מגורר מיני כריכים
סטייק מגורר מיני כריכים דורש בערך 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 96 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לך שמן זית, רוטב חריף, סטייק פלנק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו כריכי סטייק גרוסים, כריכי סטייק צלע, ו כריך סטייק צלוי (או צלוי) צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים סטייק עם 1/4 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מניחים סטייק, בצל לרבעים, שום לחוץ, ומרק בסיר לחץ 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
3
מכסים את התנור במכסה, ואטמו היטב. הגדר על הגדרת לחץ גבוה, אם זמין. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד סיר לחץ קיטור ולחץ מלא מושגת. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
4
הסר מהחום; לחץ שחרור. בזהירות להסיר את המכסה כך קיטור בורח ממך.
5
הסר בשר מן התנור.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
בואו להתקרר מעט. מסננים תערובת בצל, הזמנת מרק לשימוש אחר; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
סאוט קצוץ בצל ופלפל בל בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה 7 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
8
להוסיף שום טחון, ו מוקפץ 2 דקות. מערבבים הנותרים 1 כפית מלח, עגבניות חתוכות לקוביות, מיץ לימון, רוטב חם, כמון הקרקע, ופלפל; לבשל, ערבוב מדי פעם, 7 דקות או עד שרוב הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
כמון טחוןכמון טחון
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
בשר קצוץ, וקצוץ גס; מוסיפים לתערובת עגבניות. כפית על תערובת בשר 1/4 כוס על חצי התחתון של כל גליל; לכסות עם צמרות של לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
* לחמניות הוואי ניתן למצוא בחלק המעדנייה של הסופרמרקט שלך. ניתן להחליף לחמניות קטנות אחרות.
מרכיבים שתצטרך
לחם הוואילחם הוואי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
11
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בסיר לחץ MULTIRAPID Fagor 3-Quart. אם יש לך מודל אחר, לבשל על פי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה