סטייק מטוגן כפרי עם ביסקוויטים ורוטב
גשו לסופר וקנו חלב, שמן צמחי, בתוספת 2 כפות קמח, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב השמרים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שמרים אוכמניות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום ולנטין. נסו סטייק מטוגן כפרי עם רוטב, סטייק מטוגן כפרי עם רוטב, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 1/2 כוסות קמח 1/4 כפית פלפל בקערה קטנה.
מפזרים 1 צד של הבשר עם תיבול הבית ואת הצד השני עם מלח תיבול, ולאחר מכן לדלות את הבשר בחמאה ולאחר מכן קמח.
חום 1/2 כוס שמן במחבת כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 או 4 מהסטייקים לשמן החם ומטגנים עד להשחמה, כ-5 עד 6 דקות לכל צד.
הסר כל סטייק לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. חזור עם סטייקים הנותרים, להוסיף עד 1/4 כוס שמן יותר, לפי הצורך.
הפוך את הרוטב על ידי הוספת 2 כפות הנותרים קמח כדי טפטוף מחבת, גירוד התחתון עם כף עץ. מערבבים את הנותרים 1/4 כפית פלפל, ואת המלח. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הקמח הוא חום בינוני ואת התערובת היא מבעבעת. מוסיפים לאט את כל החלב ואת Ac ' cent, אם באמצעות ערבוב כל הזמן. להחזיר את הסטייקים למחבת ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מקטינים את החום לנמוך, ומניחים את הבצלים על הסטייקים. מכסה את המחבת, ולתת להתבשל במשך 30 דקות.
ביסקוויטים: מחממים תנור ל 400 מעלות F. ממיסים שמרים במים חמים; להפריש.
מערבבים מרכיבים יבשים יחד.
מוסיפים שמרים וחמאה ומערבבים היטב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות להתגלגל לעובי הרצוי.
חותכים עם חותך ביסקוויטים קטן ומניחים על תבנית אפייה משומנת.
אופים במשך 12 דקות או עד חום זהוב.
ביסקוויטים מפוצלים לשניים עם סטייק מטוגן כפרי וטפטוף עם רוטב.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של דריוש עם 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק