קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

סטייק מטוגן כפרי עם ביסקוויטים ורוטב

סטייק מטוגן כפרי עם ביסקוויטים ורוטב
גשו לסופר וקנו חלב, שמן צמחי, בתוספת 2 כפות קמח, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב השמרים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שמרים אוכמניות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום ולנטין. נסו סטייק מטוגן כפרי עם רוטב, סטייק מטוגן כפרי עם רוטב, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב כפרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1 1/2 כוסות קמח 1/4 כפית פלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מפזרים 1 צד של הבשר עם תיבול הבית ואת הצד השני עם מלח תיבול, ולאחר מכן לדלות את הבשר בחמאה ולאחר מכן קמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח מתובלמלח מתובל
חלב-חמאהחלב-חמאה
תיבולתיבול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בשרבשר
3
חום 1/2 כוס שמן במחבת כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים 2 או 4 מהסטייקים לשמן החם ומטגנים עד להשחמה, כ-5 עד 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
שמן בישולשמן בישול
5
הסר כל סטייק לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. חזור עם סטייקים הנותרים, להוסיף עד 1/4 כוס שמן יותר, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
הפוך את הרוטב על ידי הוספת 2 כפות הנותרים קמח כדי טפטוף מחבת, גירוד התחתון עם כף עץ. מערבבים את הנותרים 1/4 כפית פלפל, ואת המלח. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הקמח הוא חום בינוני ואת התערובת היא מבעבעת. מוסיפים לאט את כל החלב ואת Ac ' cent, אם באמצעות ערבוב כל הזמן. להחזיר את הסטייקים למחבת ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מקטינים את החום לנמוך, ומניחים את הבצלים על הסטייקים. מכסה את המחבת, ולתת להתבשל במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב מלאחלב מלא
בצלבצל
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
7
ביסקוויטים: מחממים תנור ל 400 מעלות F. ממיסים שמרים במים חמים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מערבבים מרכיבים יבשים יחד.
9
קיצורי דרך.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
10
מוסיפים שמרים וחמאה ומערבבים היטב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות להתגלגל לעובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
בצקבצק
שמריםשמרים
גלולגלול
11
חותכים עם חותך ביסקוויטים קטן ומניחים על תבנית אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
אופים במשך 12 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
ביסקוויטים מפוצלים לשניים עם סטייק מטוגן כפרי וטפטוף עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
רוטברוטב
סטייק.סטייק.
14
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובש1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטייק עגול בקר tenderized (יש הקצב להפעיל אותם דרך מכונת cubing)סטייק עגול בקר tenderized (יש הקצב להפעיל אותם דרך מכונת cubing)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרבתוספת 2 כפות קמח לכל מטרהבתוספת 2 כפות קמח לכל מטרה1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה1חבורהבצל ירוק, או 1 בצל צהוב בינוני, פרוסבצל ירוק, או 1 בצל צהוב בינוני, פרוס1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1אוראו ממולאים כפוליםמלח תיבולמלח תיבול1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקיצור מוצק (מומלץ: קריסקו)קיצור מוצק (מומלץ: קריסקו)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים פושריםמים פושרים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת1חבילה1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1חתיכות טופי הית' ברמונוסודיום גלוטמט (מומלץ: Ac ' cent), אופציונלימונוסודיום גלוטמט (מומלץ: Ac ' cent), אופציונלי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של דריוש עם 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
מרלו עם חתימה של דריוש
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק