קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי

סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי
סטייק צלוי עם רוטב צ'ימיצ' ורי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 396 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מ Epicurious יש 4 אוהדים. אם יש לכם חמאה, סטייקים מברזל שטוח, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי, סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
דק קוצצים את המרכיבים הראשונים 7 במעבד. תניח את הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
2
מבשלים חמאה בסיר כבד קטן מעל חום בינוני גבוה עד חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים רוטב; מערבבים 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטברוטב
4
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
5
מפזרים סטייקים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק.סטייק.
6
מקום ספוג שבבי עץ במחבת לסכל.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
7
מחבת נייר מקום ישירות על גבי גחלים על ברביקיו. כאשר צ 'יפס מתחילים לעשן, מניחים סטייקים על מתלה גריל ישירות מעל צ' יפס ומבשלים עד doneness הרצוי, כ 4 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
8
הסר סטייקים מגריל; תן לעמוד 5 דקות. דק לחתוך סטייקים על פני תבואה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
דגניםדגנים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
מגישים עם רוטב צ 'ימיצ' ורי.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.