סטייק מתלה עם רוטב שום ירוק
סטייק קולב עם רוטב שום ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 380 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח כשר, מרק בשר בקר, שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: סטייק קולב בגריל עם רוטב פלפל ירוק מנומר, רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה, ו שום בגריל וסטייק קולב במרינדה עשבי תיבול.
הוראות
מפזרים סטייקים עם 1/4 כפית. כל מלח ופלפל.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים סטייקים ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד בינוני-נדיר, 10 עד 12 דקות.
העברה ללוח חיתוך; אוהל עם נייר כסף.
להפחית את החום בינוני ולהוסיף 1 כף. חמאה למחבת.
מוסיפים שום ושום ירוק ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
יוצקים במרק, יין, חומץ ומבשלים, ערבוב לשחרר חתיכות השחמה, עד מופחת על ידי שני שלישים.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה הנותרת. עונה עם הנותרים 1/4 כפית. כל מלח ופלפל ומגישים עם סטייק פרוס.
* קנה שום ירוק (שנקטפו לפני הנורה הוא בוגר) בשווקים של חקלאים ו grocers אסיה באביב ובתחילת הקיץ.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות לה ג ' וטה האוול Merlot הר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.