קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

סטייק סולסברי סורטה

סטייק סולסברי סורטה
סטייק Sorta Salisbury היא מנה עיקרית ללא חלב . מנה אחת מכילה 397 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. למתכון זה של Allrecipes יש 59 מעריצים. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, שמן צמחי, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-20 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 68% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סטייק בצל צרפתי סולסברי , סטייק אנטריקוט עם אספרגוס וסטייק פלנק עם רוטב פטריות .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סל חצי ליטר מלא תותים בשלים, כ-1 קילו, קלופים וחצויים או לרבעיםסל חצי ליטר מלא תותים בשלים, כ-1 קילו, קלופים וחצויים או לרבעים
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי, או במחבת ברזל עמוקה. חוררים סטייקים בחלק מהקמח ושומרים את שאר הקמח. משחימים סטייקים בשמן כמה בכל פעם, ומוציאים לצלחת. כאשר כל הסטייקים שחומים, הניחו שכבה של בצל פרוס לתוך התנור ההולנדי, ושכבות לסירוגין של סטייק ובצל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עוף מרוכזרוטב עוף מרוכז
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז
ציוד שתשתמש בו
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
3
יוצקים פנימה ציר בקר ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
מלאי בשרמלאי בשר
4
מכסים ואופים שעתיים בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
סל חצי ליטר מלא תותים בשלים, כ-1 קילו, קלופים וחצויים או לרבעיםסל חצי ליטר מלא תותים בשלים, כ-1 קילו, קלופים וחצויים או לרבעים
5
מוציאים סטייקים ובצל מהמחבת וטורפים פנימה 2 כפות משאר הקמח. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עוף מרוכזרוטב עוף מרוכז
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 כפית שמן צמחי, לא חובה1 כפית שמן צמחי, לא חובה
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
6
מגישים סטייקים ובצל עם רוטב עם פירה או אטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'
רוטב עוף מרוכזרוטב עוף מרוכז
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות