סטייק סולסברי עם רוטב פטריות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, פטריות, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, ו סטייק סולסברי עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
חצי קצוץ בצל ב 1 כף שמן חם במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה עד למכרז.
שלב תערובת בצל, בשר בקר, הבא 4 מרכיבים, 1/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. צורה לתוך 6 קציצות.
לבשל קציצות הנותרים 2 כפות שמן חם על אש בינונית גבוהה 3 דקות בכל צד או עד השחמה. (אל תבשל עד שתסיים.)
מוסיפים את המחצית הנותרת של הבצל הקצוץ לטפטוף במחבת, ומוסיפים על חום בינוני עד למכרז; מוסיפים פטריות, ו-3 דקות מטוגנות.
לטאטא בקמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה; לטאטא ביין, מרק, ונותר 3/4 מלח כפית ו 1/2 פלפל כפית. מביאים לרתיחה; להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מניחים קציצות בתבנית אפייה משומנת קלות; למעלה באופן שווה עם רוטב.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 25 דקות או עד הסוף.
הערה: לחמם, לאפות, מכוסה, ב 350 במשך 45 דקות או עד תוסס.