זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, פטריות, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, ו סטייק סולסברי עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חצי קצוץ בצל ב 1 כף שמן חם במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף שום, ו חצי דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
הסר מהחום, ולתת מגניב.
4
שלב תערובת בצל, בשר בקר, הבא 4 מרכיבים, 1/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. צורה לתוך 6 קציצות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
לבשל קציצות הנותרים 2 כפות שמן חם על אש בינונית גבוהה 3 דקות בכל צד או עד השחמה. (אל תבשל עד שתסיים.)
מרכיבים שתצטרך
דַק-
6
הסר קציצות ולהניח בצד.
7
מוסיפים את המחצית הנותרת של הבצל הקצוץ לטפטוף במחבת, ומוסיפים על חום בינוני עד למכרז; מוסיפים פטריות, ו-3 דקות מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
לטאטא בקמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה; לטאטא ביין, מרק, ונותר 3/4 מלח כפית ו 1/2 פלפל כפית. מביאים לרתיחה; להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מניחים קציצות בתבנית אפייה משומנת קלות; למעלה באופן שווה עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 25 דקות או עד הסוף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הערה: לחמם, לאפות, מכוסה, ב 350 במשך 45 דקות או עד תוסס.